Nederlandse Vertalingen

Heel Je Eigen Pijn ebook (Heal Your Own Pain)

Dit programma is ontworpen om je te helpen om je eigen pijn te genezen. Het legt uit hoe alle lichamelijke pijn wordt gecreëerd door de onderdrukking van negatieve emoties in ons. Het zet de manieren uiteen waarop we onze negatieve emoties ontkennen, en het voorziet in hulpmiddelen en oefeningen die gebruikt kunnen worden om te helpen om de ontkende negatieve emoties, die onze lichamelijke pijn creëren, te identificeren. Het beschrijft het doorlopen van het proces van het ervaren en het loslaten van onze negatieve emoties waardoor onze lichamelijk pijn geneest, zonder noodzaak voor medicijnen.

 

Dr Luli Faber is een wetenschapper die twintig jaar ervaring heeft in onderzoek binnen neurowetenschappen, fysiologie en farmacie. Haar promoveren richtte zich op mechanismen van pijnbehandeling in het ruggenmerg, en na haar promoveren, bestudeerde ze voor het grootste deel van de rest haar academische carrière, de delen van het brein die betrokken zijn bij het ervaren van emoties en vorming van emotioneel geheugen.

Het gratis Heel Je Eigen Pijn ebook is hier in het Nederlands

beschikbaar op Smashwords:

https://www.smashwords.com/profile/view/HealYourOwnPain

Ebook  formaten die geschikt zijn voor allerlei typen e-reader kunnen via de links hieronder worden gedownload:

Heel Je Eigen Pijn.mobi (voor Kindle)

Heel Je Eigen Pijn.epub (voor iPad, Kobo, Sony)

Heel Je Eigen Pijn.pdf (voor iPad or computers)

Afdrukbare pdf van het programma

De Nederlandse vertaling van het Heel Je Eigen Pijn boek kan hier worden gedownload als een pdf die geschikt is om te printen:

 Heel Je Eigen Pijn.pdf 

 

Geprint A5 boekje

Als je graag een geprint A5 boekje zou willen hebben van Heel Je Eigen Pijn, kun je dit pdf boekje en deze pdf cover van het boekje uitprinten, en meenemen naar een lokale drukkerij om af te laten drukken in A5 formaat.